• Afslanken zonder gedoe
  Gratis proefpakket

Danielle haar succesverhaal

“Ik vind het zo fijn dat je zelf kiest wat je eet. Zo heb je geen dieet gevoel, maar je bent gewoon gezond en normaal aan het eten! Het is zo makkelijk en echt iets van jezelf. Het voelt niet alsof ik aan het lijnen ben en zo wil ik het ook niet zien.”

Original Image - 27,5 kilo
Modified Image

Waarom BodieBoost?

 • 1

  Snoepen mag

  Verplicht snoepen en wijn drinken waardoor de kans op terugvallen nihil is.


 • 2

  Duidelijk

  Duidelijke voedingsgroepen waaruit gekozen kan worden. Voedingsproducten gemakkelijk met elkaar wisselen.


 • 3

  Haalbaar

  Het is bewezen dat BodieBoost haalbaarder is dan andere diëten. Je blijft gewoon normaal voedsel eten, geen poeders en repen. Alles is verkrijgbaar in de supermarkt.


 • 4

  Goedkoop

  Speciale weekmenu constructies (goedkoop inkoopbeleid). Alles is verkrijgbaar in de supermarkt.


 • 5

  Geen jojo-effect

  Geen jojo-effect doordat het lichaam niet in spaarstand komt te staan. Gemiddeld verlies je 0,5 tot 1 kilo per week en 1 cm per week.


 • 6

  Toepasbaar in echte leven

  Je kunt gewoon lekker uit eten en op vakantie blijven gaan. Het gehele gezin kan gewoon mee eten.


Schrijf je nu in

Community

Je hoeft het niet alleen te doen! Krijg constant ondersteuning en motivatie van duizenden andere BodieBoosters tijdens jouw afslankjourney. Maak kennis met onze community: The BodieBoost Community.

Programma

BodieBoost is een bewezen succesvolle afslankmethode zonder gedoe en met veel keuzevrijheid. Makkelijk in het echte leven te volgen via de online challenge en app. Mocht je graag extra deskundige hulp willen krijgen tijdens jouw BodieBoost afslankjourney dan kun je een BodieBoost Coach sessie boeken.

Download gratis

Chat met onze klantenservice

Ons team helpt je om samen met jou het BodieBoost programma te kiezen die het beste bij jou past. Stuur onze klantenservice een bericht via de chatbox rechts onder in beeld.

Ik vond het heel fijn om een stok achter de deur te hebben
Beau
Download de BodieBoost App

De BodieBoost App maakt jouw afslankproces makkelijk. Je kunt je sport- en eetdagboek bijhouden, je voortgang en voor en na foto’s. De app vertelt jou ook of je genoeg water hebt gedronken op een dag. Met de BodieBoost App in jouw broekzak kun je 24/7 checken of jouw afslankjourney goed gaat.

Get it on Google Play
Download on the App store